Dagens träning 11/2

Nu känns det som att jag har hittat ett bra träningsschema att följa ett tag och se mina framsteg. Enkla övningar, relativt få repetitioner och en total träningstid på ca: 45 minuter (exkl uppvärmning). Om jag får till 2 mer överkroppsfokuserade pass och 1 benpass + ett konditionspass per vecka så blir det ett alldeles perfekt upplägg. 

Såhär såg dagens pass ut. 

Around The World/Swing/Figure 8-set med Kettlebell 16 kg. 12/12/12 x 3 set utan stopp 

5 x 5 Marklyft (70 kg) 

5 x 5 Militärpress (40 kg)

6 x 5 Rodd med landmina (ca 45 kg)

5 x 5 Dips i Dipställning 

5 x 5 Bänkpress (50 kg)

Liggande benlyft med motvikt (2×12 kg) varvat med Bic.curls (2×12 kg) utförs i följd. 3 omgångar.

Detta är främst ett överkroppspass, och om jag trivs med det ska jag som sagt försöka upprepa det 2 gånger/vecka. Säkert modifierar jag det allt eftersom. Framför allt ska jag jobba mig uppåt viktmässigt. Betydligt tyngre marklyft, bänkpress, stoppa in lite chins/pullups osv. Vi får se. Bra att ha en grund att stå på i allafall.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.