På’t igen i garaget

Garaget är inte direkt luftigt, mysigt eller träningspeppande just nu. Jag och mina skivstänger trängs med växter, möbler, sommardäck och annat som också ska få plats. Framåt senvåren tänker jag att det blir mer plats och då kan jag börja breda ut mig igen. Nu håller jag tillgodo med min lilla hörna. Men så länge det finns plats att bli starkare så fungerar det utmärkt för mig! Idag stod det Marklyft & Squat på schemat. 

Uppvärmning med 8-kilosbebis; Höftrullningar, Good Mornings, snabba Squats med mera. 

Kettlebell-serie med 24 kg-kulan: (Sätt inte ner kulan innan alla 20 reps är klara. Förutom före swing såklart, då står du ju som vanligt med händer på kulan 1/2 m. ifrån dig.)

5 omgångar av

5 x Marklyft

5 x Rodd

5 x Swing

5 x Clean

__________

Skivstång:

5 x 3 reps Benböj á 65 kg

5 x 3 reps Marklyft á 85 kg

Som avslutning körde jag repetition av de första 5 kettlebell-seten. Precis samma sak igen alltså. Se längst upp ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.