Once upon a Time…

… såg jag ut såhär:DSC00396 eller såhär:DSC00400
och varför inte såhär?DSC00621

För mig en ganska ofattbar grej. Men egentligen inte konstigt alls om jag tänker efter.
Jag tränade inte, jag åt mycket, jag åt ofta och jag åt helt fel. Lösgodis var ett stående inslag i min kost, gärna flera gånger i veckan. Och det syntes.
Min vikt pendlade mellan 77-80 kg (kanske mer), och idag låter jag vikten aldrig
överstiga 73,5 kg. Det verkar kanske inte som att det är så stor skillnad mellan siffrorna 77 och 73 , men 1: några av dessa kilon har förvandlats från fett till muskler och 2: resten har förvandlats till svett och eliminerats. Precis som en viktnedgång bör se ut alltså.

Slutsats – börja träna! Inte bara för att som i detta exempel gå ner i vikt (om du nu vill det såklart) utan av många fler anledningar. Vardagsstyrka, hållning, uthållighet m.m.
Att få in träning i sin vardag kan vara lite svårt och motigt, men när den finns där är det det bästa en kan göra för att få ett längre och bättre liv. Att trötta ut kroppen 2 gånger i veckan är en bra början.

Här är jag i en kroppskostym som känns betydligt mer lagom. Obs! Lånad bebis.
IMG_9845

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.