Favoriten: Overnight oats!

Finns det nån bättre frukost än Overnight Oats? Maybe not!

Fr.o.m. nu kommer jag lägga upp några sköna Overnight-varianter som jag brukar sluka innan jag går till jobbet/gymet/annat på morgonen eller förmiddagen. Billigt, nyttigt och bra mättnadskänsla.  

Imorgon bitti kommer jag t.ex. att njuta av en goding bestående av:

Ca: 1 dlHavregryn, 1 msk Chiafrön, 2 msk frysta granatäppelkärnor, 2 st torkade hackade fikon, 1 msk kakao och så slutligen havremjölk. Jag häller på mjölk tills havregrynen m.m. är på gränsen till att börja flyta. In i kylen över natten, sen käkar du med lite kall mjölk eller bara som den är. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.