Ny vinkling på bloggen

Fr.o.m. nu kommer jag inte bara lägga ut recept och träningsrelaterade texter, jag kommer då och då även posta inlägg som handlar om den brutalt vanliga folksjukdomen: Stress.
Med min erfarenhet (pågående) tänker jag att det är bra för mig att få skriva av mig och i och med det kanske ge en och annan något att tänka på.

Stress är för många likställt med jobbstress. Men så är det inte, och inte helt och hållet i mitt fall heller, bara delvis. Stress kan likaväl utlösas av privatliv, relationer, högtider, ny teknik… och massor av andra faktorer. Oavsett, när du väl mentalt har byggt in dig i ett hörn med dina outtryckta stresskänslor, sagt JA för många gånger och du känner att du har svårt att komma ut helskinnad från ditt hörn, ja då blir stressen påtaglig och kan göra livet ganska tråkigt vissa gånger. I många fall leder stress till utmattningssyndrom.

Har du hjärtklappning då och då?
Blir du ofta lättirriterad?
Sover du dåligt och är sällan utsövd?
Har du bråttom i onödan?
Blir du helt matt av ingenting?

Ja, men välkommen till klubben då. Precis detta tänker jag skriva om. Vad jag gör för att ge dessa känslor och fysiska/psykiska stolpskott på käften.

Låt kampen mot stress & utmattning börja!

6_02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.