Test: Vanilla Bean Chia Pod

 chia-podBetween meals, fredag 2014-11-07

Jag sprang inom RECO Market och ville ha något snabbt och gott i mig då jag hade en tågresa framför mig och minst ett par timmar innan mat stod på schemat igen. I min värld krävs det mellanmål, jag har jobbat upp en hög ämnesomsättning (tränar en del) så energidepåerna tar snabbt slut.

Chiapudding lät intressant så jag plockade på mig en i vaniljsmak, betalade, och sprang vidare. Rent konsistensmässigt skulle innehållet i den här burken passa i en Alienfilm, men bortser jag från det är Chia Pod ett riktigt fint och mättande mellanmål.
Chiafrön är en favorit som nästan jämt finns i vårt skafferi hemma. Jag använder fröna i smoothies, i müsli & i sallader. Chiafrön är extremt nyttiga med mycket Omega-fettsyror och annat mums. Googla så får du se.

Chia Pod hittade jag som sagt på RECO Market i Caroli-området här i Malmö. RECO Market säljer också bl.a. flera olika sorters Chiafrön för dig som tröttnat på Risentas variant som nu finns i de flesta matvarubutiker.

Priset för en Chia Pod är ca: 30:-

/Calle

Bild lånad från

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.